onsdag 2 december 2009

ja nu har jag varit hos SG och fått behandling för ryggen, vi ska kämpa för att jag får fortsätta där när jag blivit listad hos min familjeläkare.fick några övningar att göra hemma för att hålla smärtan i ryggen på samma nivå som nu. han tackade för ett fång blommor som jag skrivit i annonsbladet till honom där jag tackade för dessa 5 års behandlingar.känner mig lite deppad över att x fortsätter skriva mejl trots att jag bett henne att lämna oss ifred.svarade på hennes mejl, vilket jag ångrar nu. hon skrev en del saker som gjorde mej ledsen och upprörd. nu hoppas jag att hon lämnar oss ifred så jag kan gå vidare i mitt liv. har en hel del i bagaget som jag ska hinna göra de närmaste månaderna. nu ska jag titta på tv och gosa med åke och devin . sandra är hos en kompis så hon kommer väl hem senare ikväll. skulle ner på stan efter skolan och köpa julklappar till oss. trots att vi sagt att hon inte behöver det utan det räcker att hon köper till sin syster. men hon vill så gärna så då får hon göra det. är ju iaf kul att öppna nåt paket på julafton. jag tycker det är roligare att ge bort julklappar än att få. förra julen köpte jag en julklapp till grannens lilltjej och la i brevlådan och skrev från tomten. de vet fortfarande inte att det var jag. nu har de tyvärr flyttat. men grannen brevid har en liten tjej på 6 mån som ska få en julklapp i brevlådan från tomten. sååå roligt att göra andra glada och fundersamma vem paketet är ifrån.
nu fattas bara snön.
ha det bra och sköt om er.
kramizzar

änligen lite kallt ute.

ja igår vart det inget bloggande. hade inget särskilt att skriva om och var sååå trött. vaknade på morgonen av att astman gjorde sig påmind. inte alls kul. drog i mig min astmamedicin samt oxis som tas vid behov.klädde på mig och gick en snabb vända med devin. så skönt nu när solen sken och det var torrt ute. gjorde iordning kaffe tills åke kom hem på rast. han var hos massören på jobbet före. nackdelen med oxis är att jag blir såååå skakig. måste hålla kaffemuggen med båda händerna så jag inte spiller. folk som ser mig och inte vet om att det är medicinens fel tror säkert att jag är bakfull. tog det lugnt på fm och efter lunch gick vi en promenad på ca1 timme. cevin njöt verkligen av att vara ute så länge. jag var helt slut i ryggen sen så det blev sofan för oss båda resten av em.
jag måste ha slumrat till en stund för jag vaknade när åke kom hem kl 17.40.
satt mig här vid datorn en kort stund men orkade inte skriva nåt här.
astman är fortfarande kvar och det kan bero på det kalla vädret. vaknade i morse av att jag krampade i ena benet och att åke höll fast det. det gör så hiskeligt ont så jag skriker dessa ggr,krampen när benet hoppar som om jag hade epilepsi varar ca 1-3 min.klev upp kl 10 och drack kaffe med åke och sen har jag ringt några telefonsamtal och suttit här alldelles för länge. nu ska jag gå ner och äta lunch och gå en sväng med devin. sen ska jag till SG för att få min sista behandling hos honom. trist. men ska kämpa för att få fortsätta hos honom efter nyår. jag är envis och ger mig inte i första taget när jag anser att jag behöver nån behandling. har en vilja av stål.
skriver mer senare i kväll.