söndag 1 mars 2009

nu är den 1 mars

nu är vi redan inne i mars månad. den längsta och trökigaste månaden på hela året. hoppas den går fort nu. trött på denna kyla 18- i natt och 10- på fm när devin skulle ut. blev en kort vända.helgen har vart bra. var till brorsan igår och firade hans frus födelsedag. yngsta dottern följde med för en gångs skull för att träffa sina älskade kusiner J han är 5 år och S hon blir 7 i april. karlarna satt och kollade på bandy .i köket satt M som fyllde, min lilla syster som är 36 och hennes kille som är runt 40 och drack drinkar. dottern S drack nån hon oxå. när vi skulle hem kl halv sex var hon kvar. hon följde med syrran till en av hans kompisar på mat och kom hem kl 21.30. hon fick en hel kasse med jätte fina kläder av M som hon vuxit ur. några tröjor fick jag. vi åt smörgåstårta och vanlig tårta. smarrigt.
kollade på melodifestivalen som var igår och inte i fredags. sen såg jag på tv för gubben somnade på soffan. han jobbar hela helgen.
idag har jag tagit det lugnt för jag är stel som cement i ryggen sen jag ramlade ute för 4 v sedan. har fått behandling hos SG 3 ggr men ska för säkerhetsskull till läkaren i morrn eftersom jag inte blir bättre mer än nån dag efter behandling.
i morrn börjar skolan igen så dottern kom i normal dygnsrytm.
ska väl ta lite käk och kura i soffan med älsklingarna innan gubben somnar.
ha det bra tills nästa gång.