onsdag 11 november 2009

skrämmande besked

hej alla vänner.idag var jag till min SG för behandling av ryggen. han kör en metod som kallas red cord där jag hängs upp i selar för att dra ut och avlasta ryggen ca 20 min. min rygg är oerhört känslig för belastning och beröring. otroligt skör. har gått hos denna privata SG och fått denna behandling i 5 år och det är tack vare honom jag håller mig flytande och mår bra psykiskt eftersom jag vet att han hjälper mig när ryggen brakar ihop. har en tid kvar den 2 dec sen är det nog slut eftersom landstinget säger upp alla avtal med privata SG,naprapater mm. vill man gå då får man betala 500-700 kr för en behandling och det har jag knappast råd till. han sa att vi måste göra allt för att övertala min nya HL jag får i jan. att övertala chefen på HC att betala min behandlinf där. för går jag till en vanlig SG som gör en vanlig behandling där de trycker och drar i ryggen mm och vill att jag ska träna som en vanlig patient så kommer min rygg att gå av på mitten. frågade om han skämtade, men han menade allvar,därför vågar han själv inte trycka och dra i min rygg. visste att min rygg var svag, men inte sååå svag.
den HL jag väljer efter nyår är på min gamla HC och när jag gick där mellan mars-98- jan-08 så var det han och min dåvarande HL som tyvärr slutade som hade hand om mig.ville ha honom som läkare då men han var fullistad så då böt jag HC och har haft bra läkare här oxå. men denna läkare vet hur dålig jag var innan jag började hos min SG och vet allt om mina besvär. träffade honom i fredags på familjeläkarjouren när jag var dit med min yngsta dotter.
talade om för min SG att jag valt honom och han säger att han är en otroligt bra läkare.

så nu är man lite försiktig när man ska lyfta nåt som väger lite,då ber jag hellre om hjälp.
nu har jag nyss färgat håret på min dotter så jag hoppas det blir bra. ska be henne färga mitt hår nån dag oxå. har köpt hårfärg för 1 månas sen så nu är det dags att använda den för nu börjar man bli gråhårig.

det kom lite snö igår,men tyvärr så försvann den lika snabbt. nu blir det att kura i soffan med älsklingen och vovven i soffan och kolla på tv. känner mig lite låg efter detta besked,men vart egentligen inte förvånad. men jag har svårt att acceptera hur dålig jag är. vill inte visa för mina vänner hur jag mår utan håller alltid skenet uppe och ser glad ut.

ha det bra och ta väl hand om varandra.
kramizzar