tisdag 18 augusti 2009

regn,regn,regn.

ja idag har det vräkt ner hela dagen. trist när man ska gå ut med devin när man inte har några riktiga regnkläder. vi har snart gjort klart trägolvet på framsidan det fattas 7 brädor som vi ska köpa. fick ta grannens trägolv nu när de flyttar så vi tjänade 2000 kr på brädor. men vi bygger upp vårat en bit från marken så därför fattas det brädor. hon har även en staketdel som jag ska fråga om vi får ta så blir det avgränsat som en altan. sen blir det ett litet projekt till på framsidan till våren. sen är jag nöjd med framsidan och baksidan.
var till SG igår och fick behandling så nu har jag träningsvärk i armen. har en behandling kvar på torsdag. fick kallelse till ortopeden den 9 sept. snopen att det var så kort väntetid för på internet stod det över 13v. jag fick bara vänta 6 veckor. få se vad han säger om de kan göra nåt mer än vad SG gjort. har iaf blivit lite bättre och kan böja fingrarna bättre. han använder rebox sk. elterapi mot smärtan och redcord behandling med vibration till att träna upp styrkan i handen,fingrarna. ska börja lite lätt att träna upp musklerna i armarna med hantlar hemma.
idag var vi och handlade så det blev pizza åt gubben och kebab till mig och dottern till lunch. somnade en stund när jag tittade på mannen som talar med hundar. såååå trött fast jag sov till kl 9.30. gubben jobbar 5-9 på morron sen slutar han så han tar ut devin. likaså i morrn och är ledig på torsdag och 3 tim på fredag. men sen jobbar han 5 långa dagar nästa vecka.

nu ska jag kolla på law and order på tv kl 22 och glo på tv resten av kvällen. är nattuggla så kommer sällan i säng före kl 1.30.
sköt om er och ha det bra
kramizzar.