onsdag 18 mars 2009

det blir en stressig dag idag.

vaknade kl 9 av att tv var på i vardagsrummet. blev fundersam för dottern hade åkt till skolan och jag tror inte devin är så smart att han kan knäppa på tvn.gick ner och där sitter gubben i soffan och dricker kaffe. han hade rast så han hade redan vart ut med devin. jag hade glömt bort denna rast. han började kl 4 i morse,rast 8-10,30 och slutar kl 13.20. jag ska gå en prommis med devin vid 13 tiden i det underbara vårvädret 12+ i solen. sen ska han till vet. kl 14.15 för att få sin 1 års spruta och en kastrerings spruta så vi får honom lite lugnare och minde dominant och slipper detta jagande efter löptikar. efter det åker vi hem med honom och fikar innan vi åker till odal för att handla kaninmat som går åt i ett nafs när det är 7 kaniner som ska ha hö och pellets.
ska förbi syrran med pengar för kläder jag fått efter hennes dotter som är större än mig.fina märkes kläder är det och vissa knappt använda. hon hade även vår jackor jag kunde få köpa billigt. passar perfekt för nu börjar det bli varmt med vinterjacka såna här dagar.

sen får det bli pizza och kebab till mat idag. om vi hinner sen blir det willys så man får handla för nu är det tomt i kyl,frys och skafferi. resten av kvällen är man nog helt däckad för man ska hinna ut en sista vända med devin oxå. tänkte be dottern göra det,men hon åker hem till stora syster och sover där så hon slipper vara ensam när pojkvännen är på tjänsteresa tills i morrn. hon får även närmare till skolan.
ja detta är vad jag ska göra idag.
nu ska jag sätta mig på framsidan och njuta av solen en stund.
ha det bra och sköt om er alla ute i cyberrymden.
kramizzar.