tisdag 29 september 2009

höst väder.

ja nu märks det att det snart är oktober. i morse åkte vinterjackan på. har vart hos arbetsterapeuten på sjukhuset idag. fattar inte vad jag ska gå där för när hon bara sitter och frågar hur jag mår mm. talade om för henne att handen värker ännu mer nu sen jag slutade med hehandlingen hos SG ,men hon sa att jag skulle fortsätta träna med typ playdooh lera som jag får mer ont av. hon sa att du kan väl avvakta med att ringa ortopeden och be att få gå tillbaka till din SG tills vi träffats den 20 okt så får vi se om du är bättre då. jag ska iaf ringa ortopeden och prata med min SG när jag ska dit för behandling av ryggen den 7 okt. måste väl vara bättre att få en behandling som hjälper.
sen senare idag var jag på sån där otäck gastroskopi dår jag har ett litet bråck i övre magmunnen så ska man kollas varje år. allt var bra. inga förändringarar sen sist. ännu ett till positivt besked ang. min hälsa.
nu när dottern blivit bättre i hostan så har hon smittat ner gubben så han hostar som en dåre. svårt att sova då det hörs fast jag sover i datarummet. sovit högst 2 tim i natt. får hoppas en annan slipper denna hosta då jag är astmatiker och har ingen lust eller tid att ligga på sjukhus.
äldsta dottern bjöd på pizza idag, men eftersom jag nyss fikat efter gastroskopin så får jag äta ikväll när de visar 2 avsnitt av desperate housewifes och spela in greys anatomy. hatar när de kör fler serier samma tid på olika kanaler,de kör andra avenyn på kanal 1 och the mentalist på kanal 3. tur att det går repriser.
nu ska jag ta en promenad med min underbart lugna hund. sen han ick 2 dosen kastreringssprutan är han lugn som en filbunke. ligger mest och sover i sin korg eller med oss i soffan.
ha en härlig kväll och var rädd om varandra.
kramizzar