torsdag 14 januari 2010

dagkirurgen nästa hållplats.

sitter här och fördriver tiden innan det är dags att duscha med hibiscrub och åka i väg kl 12.30. jag är väl hemma igen vid 5-6 tiden.hoppas att det är samma narkosläkare som söver mig idag som det har vart de senaste gångerna här i sandviken. han är så mysig och har humor så han får en att skratta när han håller på.jag brukar säga att jag kommer inte att somna,men så sover jag på 3 sek. och snarkar säger dem.hoppas att det lyckas till 100% denna gång eftersom det är 3:e gången. är iaf stor skillnad före första op. har nyss druckit kaffe för jag får dricka fram till 2 tim före op. tur det för annars var hela dagen förstörd om jag inte får börja den med först en tallrik risgrynsgröt. sen kaffe och läsa AB. jag äter och äter men har ändå gått ner 1 kg sen före jul. kan bero på mitt magmunsbråck som ger halsbränna, illamående och kväljningar och då kan jag inte äta så mycket. hade känning av detta före jul så jag fick äta lanzo och pimperan. nu är känningarna borta och aptiten tillbaka så jag hoppas det vänder. ser ju ut som ett benrangel säger sandra. det stämmer faktiskt. har stora tröjor på mig så syns det inte. blir till att lösa ut näringsdrycker på apoteket men 500 kr är inget man slänger fram hur enkelt som helst. speciellt inte nu vintertid när man har dyr elräkning pga att det är så kallt och elpriset är högt. dessutom fyller dottern 18 nu den 4 feb så då går det åt pengar. men jag ska beställa dessa drycker för det är viktigt att jag går upp i vikt.
när kommer det mildare vintervädret då som de lovade? blir tokig snart på kylan. devin blir rastlös när han inte kan gå sina långpromenader pga kylan. han fryser ju oxå. han har iaf tröttnat på lådorna nu när vi tjatar på honom så det är inget roligt mer. han är lugnare nu och man kan säga åt honom och ta tag i halsbandet utan att han morrar och bits. ta av honom saker han inte får ha, nu kommer han med saker han inte får ha och ger oss dem för att få godis när han var duktig. men då har han satt i system att göra det flera ggr på raken för att få godis. men se det går inte. lurig hund det här är.
nä nu ska jag gå ner och läsa tidningen som åke hade snott när jag drack kaffe och sen duschen. åke är ledig idag så han skjutsar och hämtar mej och är hemma med devin.

ha det bra i kylan och var rädda om varandra
kramizzar