torsdag 17 december 2009

nyfärgat hår.

ja nu har sandra äntligen färgat mitt hår svart. skulle lägga in kort på datorn ,men blev nåt knas. får fixa det i morgon. snön ligger fortfarande kvar. det är så fint på kvällarna med den vita snön och alla belysningar i fönster och ljusslingor ite i trädgården. nu är det bara 1 vecka kvar och nu börjar julstämningen komma. ska handla julmat i morrn och lite extra gott till djuren så är det bara julklappar kvar när åke får lön.skulle gått på bandy igår men det blev inte av. var iväg idag ock köpte biljetter till matchen på lördag. det var nästan slutsålt. de vann såklart igår med 6-1. bara att konstatera att dem är bäst.
har inte gjort nåt särskilt idag än att hängt tvätt som vanligt och lagat mat. suttit här vid datorn eller tvn. åke tog devin båda promenaderna så jag får ta sista kvälls promenaden vid 9-10 tiden.
devin har fått en ful ovana som är psykande. han går till altandörren och gnäller och vill ut i snön. vi säger ifrån och då gör han nåt roligt ljud som låter som små barn gör när de inte får som de vill och så muttrar han åt oss när han går därifrån. han är som ett barn ibland. men torka tassarna är fortfarande ett stort problem. ibland bryr han sig inte och ibland blir han sååå arg att han biter en i jackan och handskarna. men vi fortsätter torka så till slut slutar han. men det är sååå tråkigt att bahöva avsluta en trevlig promenad så här. han har vart så här sen vi tog hem honom när han var 9 v.råkade trampa honom på ena framtassen när han var 4 mån så man undrar om det har nåt samband.

nu ska jag gå och kolla på tv innan det är dags att klä på sig och gå ut i kylan -6 ute nu.
ha en skön kväll och sköt om er.
kramizzae