tisdag 31 mars 2009

läkaren gav mej antibiotika som kunnat döda mig

jag fortsätter skriva där jag slutade sist med hundbettet.det blev värre och jag ringde sjukvårdsrådgivningen. de ringde hit till sandvikens familjeläkarjour som ligger 5 min härifrån. de hade fullbokat och kunde omöjligt ta emot mej. fick åka till gävle 2 mibort där de oxå var fullbokade men skulle peta in mej mellan nån patient.kom dit kl 17 blev inropad av en sköterska kl18.45 och sen fick jag sitta och vänta där tills kl 19.25. läkaren tittade lite snabbt på fingret och ordinerade pc vilket jag är allergisk mot och får svåra astma anfall. då får du doxyerm som inte är pc sa hon. men jag kan ju inte röra pekfingret o tummen sa jag. det går nog över när svullnaden lägger sig. ingen fara han bet inte så djupt.
kommer hem o tar 2 st som hon sa. det gick 3 min sen spydde jag och fick astma som jag lyckades dämpa med mina mediciner. dan efter tog jag 2 till och fick ett rejält astma anfall igen som jag lindrade ,men har känningar fortfarande. ringde min HC idag och sköterskan sa att medicinen jag fick inne håller visst pc så det har kunnat gått illa. sist jag fick vibramycin-o4 när jag låg inlagd på sjukhus där de visste om denna allergi så gav de mig vibramycin och jag fick en rejäl anafylatisk chock. trodde jag skulle dö. fick adrenalin o massa syrgas mm.
nu har jag skrivit en lapp i plånboken att jag inte tål detta för om det skulle hända nåt och de sätter in dessa mediciner så kan det gå så illa att jag dör.
nu ska jag till läkaren kl 13 så får vi se vad som händer.
skriver mer senare.
ha det bra.
kramizzar.