tisdag 2 februari 2010

data abstinens

ja nu kan jag äntligen skriva ett inlägg.vi skiftade rum i söndags em. sandra fick lilla rummet där jag hade min dator och kaninerna stod. satt vid min dator på fm. när de var klara och skulle köra igång min dator funkade den ej. ringde jennie och de sa att det troligen var nåt enkelt att fixa så förhoppningsvis dyker de upp i kväll.passar på att sitta vid sandras dator nu medans hon är i skolan. i söndags tog jag det lugnt. lagade mat och sen tog devin och jag en skön prommis på em. när vi ätit tittade vi på den enormt spännande vm finalen i bandy där sverige vann till slut. en SAIKare avgjorde matchen.finland vann brons tack vare att en SAIKare som spelade för dem avgjorde. så helt klart är SAIK bäst.kan nämna att SAIK U19 oxå vann vm guld i ryssland. gissa om det jublades i soffan. sen tittade jag på tv och tog devin sista vändan då det blivit nästan 20- ute fast det var bara 4- vid 2 tiden.

igår gjorde jag lite nytta då sandra hade datorn hela dagen. tog en långprommis med devin då det var bara 4- ute. han träffade 5 hundkompisar som han lekte med så han vart nöjd. åke lagade maten medans så det var bara att sätta sej och äta när man kom hem. passade på att tvätta.köra en maskin tvätt och plocka undan lite. sen slappade jag pga ryggvärk resten av dagen. eftersom han drar så enormt nu så kör vi med flexkopplet och det funkar bra. är nog en löptik i området för han går med nosen i marken hela tiden och det är flera ägare med hanhundar här som har samma problem.

idag har jag bara druckit kaffe och läst tidningen då åke väckte mig kl 11. sen har jag suttit här. idag kommer 2 kompisar till sandra och sover över.när vi bytte rum hade hon sin 105 cm säng och en 90 cm säng i garderoben. vi la dem bredvid varandra så nu har hon en säng som är 195 cm bred. idag ska jag ta en prommis med devin när det bara är 3- ute och sen måste jag ta reda på all rentvätt jag har. nu ska jag vara social innan åke åker och jobbar efter sin rast. nu vet ni iaf att jag lever.

ha det bra och sköt om er.
kramizzar.