onsdag 18 november 2009

lönings dag

idag fick jag mina pengar från FK som jag får den 18:e varje månad eftersom jag har sjukersättning. satt först i morse och väntade på att läkaren skulle ringa kl 9. men han har fortfarande inte ringt. det är andra gången på 2 v som han inte ringer på avtalad tid. tur att jag inte valde honom som HL i höstas när jag vart erbjuden honom. en sån läkare kan man inte lita på. skickade dessutom bara in 2 av 4 recept trots att alla mina recept är ordinerade av smärtläkaren på uppsala akademiska smärtmottagning. då kan de inte neka mig dem för att de tycker dem är för starka dvs.narkotika klassade. behöver dessa för att klara av att hålla värken på en skälig nivå.

så vi åkte och handlade istället. skulle in på Dollarstore och köpa hundkex,men det blev underlakan,panelgardiner till köket, en stekpanna och lite annat. notan slutade på 700 kr. var in på maxi ica och storhandlade så nu har jag fulla frysen,kylskåpet och skafferiet. klarar oss nog på denna mat ca 1 månad. tillkommer naturligvis tillbehör som limpa ,mjölk mm. ska betala telefonräkningen oxå så sen är det inte mycket kvar av det lilla jag får i månaden. man hinner bara få in lön på kontot så försvinner de nästan på en gång.

devin har börjat med en dumhet de sista dagarna. varje morgon när gubben sätter sig och äter frukost innan han ska till jobbet så sätter sig devin på golvet och bajsar om han inte får smaka snörgås. likadant idag när vi käkade kebab och sa åt honom att sluta tigga så bajsade han på golvet. väldigt trevligt att äta då. han gör tydligen så iprotest för han gör aldrig inne annars. kan hålla sig upp till 6 tim på dagarna. hans skäms när man säger åt honom och lomar därifrån med sänkt huvud. förbskade hund.

nu ska jag ta det lite lugnt innan han ska ut igen. ikväll blir det Greys anatomy bla och en massa godis som jag köpte idag.

skulle vart på flera ställen men det vart så sent så jag får ta det i morrn eftermiddag istället. maken håller på att formatera om dotterns sega dator så jag kan ladda upp kort från kameran på hennes dator och bränna ner på skiva. hittar inte installations skivan som hör till min kamera så jag kan inte göra det på min dator. så snart kommer jag att lägga ut lite nytagna kort.

nu ska jag kolla igenom mina mejl och sen slappa.

ha det bra och sköt om er.
kramizzar