fredag 20 november 2009

fredagsmys

ja idag var jag faktiskt uppe redan kl 9. gav kaninerna och katten mat innan jag och devin gick en prommis. vid 10 tiden kom gubben hem på rast så jag fick kaffe sällskap. pysslade lite här hemma. satt en stund vid datorn och kollade runt lite. strax före kl 13 åkte jag med gubben ner på stan för jag skulle ta bussen in till gävle sjukhus och göra en mammografi. förr kunde man göra den här i sandviken. men som all annan sjukvård så flyttas allt till gävle sjukhus. det tog 2 tim för en undersökning på 5 min.bra att göra denna koll vartannat år så de ser om man har bröstcancer. upptäcks det tidigt så går det lättare att bota och det hinner inte sprida sej.men att betala 200 kr + bussen är lite väl dyrt, men samtidigt så är det värt det om de skulle vara nåt fel.

kom hem kl 15.30 och då satt jag mej och kollade på tv för min rygg värker så in i norden idag. lyckades iaf ta med devin ut på en prommis vid 6 tiden. fixade kaffe sen till gubben slutade jobbet. började skriva denna blogg,men gjorde ett kort uppehåll för att äta lite mat. satt i soffan för engångskull och hade en dreglande devin liggandes bakom mig. men han får inte smaka för han väger nu 15 kg och det är max vikten för en am.cockerspaniel hane. 1 kg övervikt på honom är som 10 kg på en människa. så nu är det lite mindre mat och längre promenader som gäller+ mindre hundkex. så gissa om han såg besviken ut när han fick vara utan.

nu ligger han som vanligt i soffan op mina filtar och snarkar. är det inte gubben som snarkar när han somnar i soffan så är det devin,eller båda samtidigt. irriterande när man kollar på tv. nu blir det fredagsmys i soffan med godis.
ha en trevlig kväll och sköt om er.
kramizzar