söndag 22 mars 2009

slut på helgen

skrev inget igår så summerar idag istället vad som hänt i helgen. igår hade jag sån migrän så det blev inte mycket gjort. var längesen jag hade det nu,men det är 4v sen senaste beh. hos SG. ska dit i morgon fm så sen mår man nog lite bättre. var och handlade lite igår fm och efter lunch så gick jag en prommis med devin. sen var det SM finalen i bandy på tv och jag blev så glad att västerås vann. nu har edsbyn vunnit 5 år i rad så dags att nåt annat lag bröt vinnarsviten. utfodrade kaninerna sen och gubben tog ut devin. satt här vid datorn en stund och schattade med en kompis. kollade på tv sen resten av kvällen och käkade godis.
idag har jag städat den kaninbur som var skitigast och orkar jag i morrn så tar jag en bur då oxå. lagade lunch och tog reda på massa tvätt.tog en prommis med devin. jobbigt att gå när ryggen och benet värker, men jag måste få minst en promenad om dan annars blir jag så trött. nyss tittat på ett program vi spelade in igår och nu sitter jag här och skriver. ska bara tat lugnt nu resten av dan och plocka undan lite jackor och skor som inte används, men då blir det väl både snöväder och minusgrader.
nu ska jag göra lite kaffe åt mig och gubben så får vi se vad jag hittar på att göra sen. blir så seg dessa dagar när jag har migrän.
ha det bra.
kramizzar.