onsdag 24 februari 2010

en solig dag.







idag är det tredje dagen solen skiner,synd att det är så kallt ute. skrev inget igår för var däckad av migrän. känns som om jag har ett betongblock på axlarna. mejlade min fd privata SG igåroch bad om råd eftersom jag bryter ihop om detta fortsätter. han mejlade tillbaka och skrev att hans förra kollega som oxå jobbade på jernvallenmultiventer rehabklinik fram till årsskiftet då landstinget tog bort avtalet så hade de inte råd att ha honom kvar. han jobbar nu på på sjukgymnastiken som tillhör min HC. han arbetar oxå med redcord metoden samma behandling jag fått de senaste 4 åren. ringde honom i morse och han sa att han kunde ta emot mej. MEN de hade inte den hela utrustningen av redcord utan bara den enklare varianten så jag kan inte bli upphängd i selar och få ryggen utsträckt och göra mina övningar. kan få hjälp med nacken och akupunktur. han skulle ringa till min fd SG och höra vad han törs göra med mig. bättre med lite smärtlindring än ingen alls. men glädjen minskades när han sa att de inte har full utrustning för denna behandling när man äntligen hittar en SG jag känner sen 4 år som oxå kan denna metod så går det inte hela vägen ändå. nu lär jag fortsätta att försöka få komma tillbaka till min privata SG som jag sluppit om landstinget haft tillräcklig utrustning. kan även ta hjälp av denna SG som kan tala om hur viktigt det är att jag får denna behandling.

ringde nyss com hem som påstod att jag genom en röstinspelning tecknat ett 12 månaders abonnemang på canal+. jag har medium och tecknade large som inne håller canal+ kanalerna 3 mån gratis och sen skulle det gå tillbaka till det vanliga medium idag. blev förbannad och bad att få prata med nån annan som sa att det var helt okey det jag sa och att jag går tillbaka till medium och har aldrig tecknat nåt avtal för 12 mån enligt henne. man undrar vad det är för en del personer som sitter på detta företag och lurar folk. men jag är envis och fick rätt oxå.

snart ska jag äta och ta min hund på en promenad. måste ut och få frisk lutf trots värken.

här kommer ett kort på min lillebror och hans underbara barn junior 6 år och sheariffa snart 8 år samt några vinter bilder.

ha det bra och var rädda om varandra.
kramizzar.