onsdag 1 juli 2009

storknar snart av värmen






nu är det dags att uppdatera bloggen. har knappt suttit vid datorn nu när det är sååååå varmt ute. mest legat på altan och slappat med en bok i solen och i skuggan. devin orkar knappt vara ute. han håller sig inne i skuggan. blir en prommis på morron och en senare på kvällen. den 26 juni var jag till HC med min hö.hand som bara blir värre. kan inte räta ut fingrarna. det var 2 läkare som kollade handen. har haft en kraftig seninflammation som gjort att jag fått en ärrbildning i handen. går enligt dem ej att operera så jag ska till en arbetsterapeut på fredag och få övningar som gör att jag ska kunna träna upp handen och räta på fingrarna. ska även få nån slags stödskena för handleden o tummen så jag slipper vara så tapphänt och fumlig. det kan ta flera månader innan jag blir återställd i handen. de enda värktabletter som kan lindra denna värk innehåller NSAID preparat som jag är allergisk mot. ska ringa min SG nästa vecka för axeln och då kanske han kan lindra smärtan med akupunktur.






i lördags var vi på marknad i ockelbo. det var så varmt så man höll på att svimma. jag köpte en tunn klänning,munkar och jordgubbar som vi åt på altan i skuggan när vi kom hem. förstår inte hur folk kan släpa med sig hundarna på en marknad fullt med folk och 30 graders värme. måste vara skönare för hunden att vara hemma. devin var hemma själv och det mådde han bäst av.






i måndags var vi iväg och rakade av devin hans tjocka päls så nu ser han ut som en liten råtta *skrattar*. men så skönt för honom och oss som slipper hans hår i hela huset.



igår var vi och köpte blommor som vi planterade nedanför vårt nybyggda staket. idag har jag slappat och det var så skönt när regnet kom och lite åska. ska visst bli kallare till helgen. men jag tar dan som den kommer. jobbigt nu när det är så här varmt för då orkar man inte sitta och sola. nu blir det duschen och tv.



här kommer några kort på en nyklippt devin.



sköt om er och var rädda om varandra.



kramizzar.