onsdag 18 augusti 2010

regnigt och trist.

nu har det regnat oavbrutet sen igår kväll.på fm. vräkte det ner ordentligt och devin blev rejält blöt när åke var ut med honom på morgonen. på fm. var vi till skohuset i valbo för sandra skulle ha ett par nya skor till skolan börjar i morrn. kan ju inte komma till skolan med trasiga skor heller. hittade direkt dem hon skulle ha för bara 149 kr. biligr och bra.snabbt avklarat,så ica maxi i sandviken nästa för att handla lite frukost tills i morgon. blev pizza för åke,sandra och kebab rulle för mig till lunch devin fick pizza kanter så alla vart nöjda och belåtna. har halva min kvar som jag äter ikväll framför tvn. åke jobbar ända till kl 24 i dag.annars har jag inte gjort mer än gått ut med devin i ösregnet när jag ätit vid 14 tiden.kollat på tv med devin och råkade somna en stund oxå.så nu blir man uppe länge ikväll igen.svårt att bli trött när jag somnat under dagen. det räcker med 15-20 min så är det kört på kvällen.jobbigt nu när jag äntligen slutat med sömntabletterna i juni och somnat i tid. mem men det blir så här ibland. inget att göra nåt åt.
det verkar som en viss person inte kan låta bli att skriva nåt elakt om mej. har ej blockat henne på msn. häromdagen stod det efter hennes bild :vuxet att låta sina barn kasta skit på andra och ha folk som spioner på facebook / maria.
idag står det : skönt att börja jobba som vissa andra inte gör.....
ja det finns gott om arbetslösa i denna stan, men jag är ganska säker på att hon menar mig. gör hon det för att reta upp mig så har hon helt fel. sååå drygt och läsa vad denna person skriver bara. men om det roar henne så får hon väl fortsätta att skriva.just nu duggar det bara ute och jag hoppas det fortsätter så tills vi vart ut sista vändan. visserligen har jag regnkläder på mig ,men inget roligt att gå ut tycker devin heller. men han måste ju ut och göra sina behov oavsett väder.
nu ska jag slänga in en maskin tvätt i torktumlaren och hänga lite tvätt som ej går att torktumla.
ha en skön kväll och var rädda om varandra
kramizzar