söndag 5 april 2009

äntligen vart vårväder

ja nu är det några dar sen jag skrev sist. det beror på att min dator inte vart tillgänglig på dagarna eller kvällarna för min äldsta dotter har bott hemma några dagar. hon har pluggat och haft sin laptop kopplad till denna ipadress. får bara ha 2 st såna och hon har ej trådlöst internet. yngsta dottern har suttit vid sin på kvällarna. jag har tillbringat dessa underbara dagar ute och dessa dagar sitter jag bara vid datorn på kvällstid. har antinget gått på promenader med devin eller bara suttit ute på altanen och läst en bra bok och umgåtts med grannen. devins spruta har börjat verka nu och han är mycket lugnare så det märks att han mår mycket bättre oxå. skäller nästan aldrig och är mindre uppstressad. leker med grannens hund mellan staketet igår så de ska få leka tillsammans på deras altan snart. förr skällde han så fort det gick folk förbi utanför altan.nu bryr han sig inte ett dugg,inte ens när en av grannarnas hund skäller. det är sååå skönt.

igår var vi en snabbis in till balbo och kollade på EMD och knäppte kort som jag skall lägga ut sedan för dottern måste tagit kameran med sig hem till pojkvännen igår för jag hittar den inte. de sjöng bara 3 låtar för sin skivsignering. passade på att handla hundmat samtidigt.
sen var det altanen och tv på kvällen. märks att man vart ute hela dagarna för man är såå trött på kvällarna.

idag är det ingen sol så då ska jag passa på att ta reda på 2 korgar med rentvätt så det blir gjort. ska ta och äta nu för gubben har gjort mat.
ha en trevlig söndag allihopa.
kramizzar.