söndag 6 december 2009

2: advent

nu börjar det närma sig julen mer och mer. tur att vi ska bort på julaftonen. det roliga är att de senaste åren har vi firat jul själva med familjen eftersom det vart så trångt hos syrran nu när hon har barnbarn och barnen är äldre och har sina respektive. nu sa lillsyrran att alla de andra skulle till syrran i år så de fick fira jul med underbara barnbarnet gabriel 1.8 år. men vi ska iaf inte dit utan får träffa dem nån dag under helgen. vaknade kl 10 i morse till samma gråa väder. devin hade haft kul i tvättstugan inatt igen och nu på fm. sprang han och öppnade den säkert 5 ggr på raken utan att gå in när jag satt och åt frukost och läste tidningen. säkert bara för att reta mig. nu är den låst och snart sätter vi ett galler för dörren så man slipper låsa upp varje gång man ska in.sen slängde jag in en maskin tvätt,fattar inte var all tvätt kommer ifrån???.

gjorde iordning grytbitar som ska blo kalopps och den är snart klar. såg lite på tv. men var mest gamla repriser. man klagar fast man har över 64 kanaler. nu ska jag gå ner och äta. är jätte hungrig och sen ska vi åka upp till ica och handla några småsaker.
resten av kvällen blir det lugnt. ska duscha och gå en prommis med devin runt 9 snåret och sen blir det nog tv som vanligt med doftljus och mys i soffan.

ha det bra och var rädda om varandra
kramizzar