söndag 22 augusti 2010

devin



glömde skriva att på korten äe devin helt ned klippt över sommaren. annars har han tjock päls. här är några äldre kort där han har mer päls.
kramizzar

slut på helgen






nu är det slut på denna helg och en ny vecka börjar i morgon. idag har solen skinit och det är varmt och skönt ute. har slappat på fm. sen var jag ute med devin på¨prommis. han gick lös idag och det går jätte bra. han stannar när man ropar på honom och kommer direkt och sätter sig framför mig och vill ha godis. är sååå glad att det går att ha honom lös. möter vi andra hundar kopplar jag honom direkt. han har blivit så lugn på sista tiden. men jag tror inte han är en renrasig am.cockerspaniel. han är för hög och kraftig. en amris ska vara 15 cm i mankhöjd och devin är 24 cm i mankhöjd. pappan är renrasig för fick stamtavla på honom men mamman hade ingen så jag fick ingen på devin. köpte honom för 5000 kr pga han ej har stamtavla. står renrasig i papperen. spelar ingen roll för vår del eftersom han bara är sällskaps hund och vi älskar honom. skulle vara kul att veta om det är nån mer ras i honom. han har drag av labrador eller goldenretriver.ska skicka nytagna kort på honom till nån uppfödare av denna ras så kanske de kan se om han är en blandras.lägger ut nytagna kort på honom och är det nån som tror sig veta vad för mer ras han kan vara så skriv gärna en kommentar. sen åt vi kassler och potatis som maken gjorde iordning. jag la i en tvätt i tumlaren, hängde en del tvätt och la i en till maskin tvätt. fattar inte hur det kan bli så mycket tvätt.
nu ska jag kolla på tv för nu värker min hö.hand från fingrarna upp till armbågen och nacken så nu har jag suttit här länge nog.

ha en trevlig kväll och var rädda om varandra.
kramizzar