torsdag 26 november 2009

en bra dag.

vaknade när klockan ringde kl 8 och var på ovanligt bra humör. har inte vart det på flera månader. jag gick upp och gav djuren mat och fixade kaffe tills gubben kom hem kl 8.30. sen kl 10 åkte jag till handterapeuten på sjukhuset för ett sista samtal. tycker jag gjort enormt framsteg med handen och nu kan jag räta ut fingrarna till 95 % så med träning är det okey till jul. vi var till granngården och handlade hö och spån till kaninerna.var till ica maxi och handlade lite smått och gott till helgen. det nlev lussebullar till kaffet och även julmust. köpte saffran så dottern och jag kan baka lussebullar. hon är duktigare än mig på det. ska även göra knäcl,ischoklad och marsipan figurer. älskar marsipan. devin som är nästan sllt tycker inte om marsipan så den får jag ha för mig själv. gubben köpte ett par finbyxor. försöker få honom att använda jeans men han vantrivs i dem. är ju van att gå i såna finbyxor när de jobbar ( kör buss) så han trivs bäst i såna byxor. hemma går han i overalls byxor.
blev pizza till lunch idag för annars har det blivit sen lunch. blev glad när solen tittade fram en stund på förmiddan men den försvann lika fort. ska be dottern slänga i färg i mitt hår ikväll för nu börjar man bli gråhårig.
nu ska vi dricka kaffe och käka lussebullar. mumsigt. sen blir det att gå ut med devin en sväng. ikväll blir det att mysa i soffan med älsklingarna och kolla på film med tända doftljus med vaniljdoft.

ha det bra. sköt om er och var rädda om varandra
kramizzar.