tisdag 19 januari 2010

snart kväll.

ja nu har man ätit lunch och kollat på tv en stund. var ut med devin på en promenad kl 16. vi var ute ca 40 min. sååå segt när han ska stanna och lukta på allt. man kommer knappt framåt. eller så drar han iväg som en kanon så man har fullt sjå att hinna med. han kan aldrig gå normalt denna lilla knashög till hund. men han har lugnat ner sig enormt de senaste 2 månaderna så det kommmer sakta men säkert . han är ju bara 2 år i mars så han är i valp stadiet ännu. sitter och kollar på facebook och ska snart gå ner och fixa kaffe tills åke slutar. sen blir det duschen och soffan resten av kvällen.
ha det bra och var rädda om varandra.
kramizzar// sprallfia.

snö igen

hej mina vänner. hoppas dagen börjat bra. här är det bra förutom att jag vaknade inatt och hade sån värk i armarna. beror nog på att jag suttit vid datorn och skrivit mycket och använt armarna till en del annat här hemma. blev väckt kl 7 av traktorn, men somnade sen om till kl 9.30 då katten låg på min kudde och kurade i mitt ansikte. låg kvar en stund innan det var dags att gå en prommis med devin. han träffade en hundkompis så de lattjade en stund i snön. det är skönt ute, bara 2- . idag måste jag ta och göra rent i nån kaninbur för nu har de lortigt. får väl stå ut med mer värk i armarna.
igår fick jag ett roligt telefonsamtal. det var från en kille som sa att de ordnar en återförenings träff för alla 9:or som gick ut för 30 år sen.det blir kul den 1 maj. jag ska vara klassrepressentant för min klass och peppa så många som möjligt att komma. var dit på 10 års träffen men kunde inte gå då det var 20 år.men nu ska jag gå och hoppas så många som möjligt kan komma. har kontakt med en del av dem via sajten stayfriends här på nätet, men ska bli ännu roligare att träffa dem på riktigt. en del bor ju inte kvar i sverige och en del bor utspridda i landet. det blir välkomstdrinkar.buffe mm för 350 kr. får jag dit halva min klass så får jag gå gratis. ska bli kul att få nåt att göra så dessa kompisar kommer. får material som klasslista. gratis sms att skicka mm. nåt kul att se framemot.

men nu till nåt helt annat. har läst och hört om detta nya vårdval och hoppas att nån av er som läser detta kan tala om för mig om jag har fel. jag läste i broschyren man fick hem att man fick välja vilken HC man vill och att man oxå skulle få välja vilken HL man vill utan att bli nekad . de skulle inte spela någon roll hur många patienter den läkaren hade. nu pratade jag med en sköterska på den HC jag går nu och hon sade att det bara var fritt att välja HC. det var inte säkert att du kunde få den HL du ville ha om den var fullistad så då fick du välja en annan.men så har det ju alltid varit att man kan välja sin egen HC så vad blir då skillnaden,

nu vill min dotter ha lunch så skriver mer senare.
ha en bra dag
kramizzar