fredag 27 februari 2009

struligt.

ja varför ska allt strula så fort jag ska göra nåt kul? vi hade bestämt att åka på en 24 timmars kryssning på birca paradise tillsammans med döttrarna och äldstas pojkvän och yngstas kompis i slutet av mars. hade fixat hundvakt. men så ändrade vi oss och skulle åka i maj i stället. men dotterns gratis biljett hon hade vunnit på deras förra resa går ut 30 april. vi kom då på att åka 18-19 april när alla fått pengar och gubben var ledig den helgen. ja då har man oturen att hundvakten ska bort den helgen. jag ska fråga grannen somälskar devin om hon kan ta honom. annars löser vi väl det på nåt vis. synd att vi inte har några andra att fråga. antingen har de hund själva eller katter.
igår förmiddag sken solen och det var 4+ ute så devin och jag tog en skön promenad och sen hem och utfodrade kaninerna och åt frukost. ringde några samtal . slappade lite i soffan innan det var dags för lunch. tänkte ta en längre prommis vid 14 tiden,men då började det att snöa så det blev en kort prommis. åkte och handlade när gubben slutade jobbet och sen hem och dricka kaffe ut med hunden och natta kaninerna. jag gör inget annat än utfodrar mina djur och familj och promenerar på dagarna tycker jag. slänger igång en maskin tvätt och diskmaskin stup i kvarten.
på kvällarna sitter jag vid datorn eller gosar med älsklingarna i soffan.

idag fick jag sova till kl 10.30 för åke är ledig och då tar han hunden på morron. vart och köpt hö. bilbältesgrej till devin som man sätter fast i hans sele i bälteshållaren eftersom vi inte har nån kombi. kaninmat och hundkex mm på arken zoo. usch vad bortskämd devin blir. sen ringer äldsta dottern och vill ha skjuts från systembolaget till maxi ica. så vi skjutsar henne dit och hem. som tack köpte hon färska munkar åt oss. hon är sååå gooo och generös denna tjej mot både oss och sin älskade lilla syster. kom hem vid 2 tiden då vi drack kaffe och åt färska munkar. sen tog jag ut devin medans gubben städade och lagade mat. jag tog reda på 2 korgar rentvätt. så nu är man mätt och sitter här och skriver.
i kväll blir det melodiestivalen igen så få se vilka som går vidare till globen. sen blir det väl nån dvd film om det inte är nåt annat att glo på. gubben jobbar hela helgen,men bara till kl 14.

nu pallar inte nacken och ryggen av att sitta här mer idag så jag säger ha det så bra och sköt om er.