lördag 29 november 2008

5 års kalas

idag har vi varit hos lille bror och firat deras son juniors födelsedag. det vart massa olika maträtter som vanligt eftersom hon är filipinska så har de dom traditionerna och det är god mat med stark. även en massa fika bröd. som tur var så kom inte alla deras thailändska vänner med familjer för då kan det vara upp till 30 pers och när de pratar på sitt språk så skriker de i mun på varann. nu var det lugnt och bara barnens kompisar som tjoade. men tillräckligt för att man skulle få huvudvärk.
försökte klippa bort päls på devins tassar med trimmern vi köpt men se det ville han inte göra. protesterade hej vilt. på hundtrimmet för 1 mån.sedan stod han helt still när hon klippte hela honom. men de känner ju skillnaden på att hon var van. tassarna blir ju blöta som badsvampar i detta väder.
i morrn är det första advent och får se om vi åker ner på stan en sväng. är ingen riktig julstämning som det var förr när en annan var liten. massa klädstånd och karuseller passar inte in tycker jag och ingen snö och knappt nån tomte.

nä nu blir det soffan och tvn.
ha det bra allihopa.