torsdag 2 oktober 2008

min nya bloggsida.

ja detta är mitt första blogginlägg på denna sida. är en flitig bloggare på netlog men eftersom inte alla mina vänner har den sidan så skriver jag här oxå så de kan läsa vad jag haft för mig.
den här veckan har jag inte hjort nåt särskilt. man lagar mat och donar hemma och så tar man sina 3 dagliga promenader med min underbara vovve devin. skönt nu när det blir höst och löven faller i alla möjliga fina färger. jag gillar hösten så länge man slipper detta regnande som vart igår. jag var dyngsur efter vår prommis och devin oxå. det VÄRSTA han vet är att torka sej. så det blir till att muta honom med kex samtidigt som han ska torkas av.

han blir ju så fruktansvärt blöt och lortig eftersom han har en ljus tjock päls. ska beställa tid nu så de får klippa ner honom över vintern annars blir det jobbigt i vinter. dessutom gillar han inte att bli borstad heller. denna krabat är inte samarbetsvillig ett dugg. men världens snällaste och goaste hund,trots att han är fruktansvärt envis och det var han redan när vi hämtade honom. han var den valp som var mest framåt och kaxig. det var han som valde oss och inte vi som valde honom.

nu kom min älskling hem efter att ha jobbat hela dagen sen tidigt i morse på swebus. ska dricka kaffe och sen blir det massa nytt på tv.

ha det bra så hörs vi snart. krammizzar.