onsdag 11 mars 2009

vill ha vår.

nu är man less på denna vinter. var så ljuvligt i måndags med sol och 10+. ja dessa dagar sen sist har det vart fullt upp. var och röntgade rygg och höft sen jag halkade för en månad sen och blir bara sämre trots behandling hos SG. som vanligt såg de inget fel sen förra röntgen i aug-o7. de ser ju inget på dessa slätröntgen de gör. få se vad som händer sen om jag blir bättre efter fler behandlingar.

var på hundtrimmet i lördags och klippte av devin all päls. den var så tovig. nu ser han så liten och söt ut som en valp fast han blir 1 år på fredag.

nu slipper han bli så blöt om sin tjocka päls när han leker i snön. tycker nog det är skönt själv oxå för han är mycket lugnare nu. när vi kom hem kl 16 åt vi en sen lunch och bara slappade resten av kvällen i soffan.

på söndagen städade vi lite här hemma som vi brukar hjälpas åt med på helgerna.var ut med devin i snövädret . var meningen att vi skulle gå på bandy, men det snöade så hemskt så vi stannade hemma och såg den på tv istället.

i måndags var det soligt och varmt så då passade jag på att städa 2 kaninburar som inte blev städade sist. sen vart det promenad med devin på em och man fick vår känslor. sen tog jag det lugnt för ryggen och armen började göra sig till känna efter burstädningen. lagade lite middag och slappade som vanligt.

sen på tisdagen så vart det kallt och snöigt igen. fy vad less man blir. slapp iaf gå ut första vändan med devin för gubben var hem på rast 8-10. klev upp kl 10.30. läste tidningen och åt frukost. slängde igång tvätt och diskmaskinen och bäddade mm. sen var det dags för lunch när gubben hade rast 13-15. ut med devin i snövädret. tittade på tv och satt vid datorn. slappade på kvällen med gubben och devin i soffan.

idag har jag haft sån himla värk i ryggen och benet så jag har mest legat på soffan. utom de gånger jag vart tvungen att gå ut med devin för gubben jobbade dem tiderna. nu sitter jag här och ska snart gå ner och kolla på tv och mysa i soffan.

ha det så bra och sköt om er.