fredag 25 december 2009

julen är snart över

här kommer några uppdateringar sen sist jag skrev. har ej haft tillfälle eller ork att skriva tidigare. den 22 på kvällen fick jag känning av min magkatarr som jag har pga ett litet magmunsbråck. känner sällan av det. men det har vart mycket stress före jul. tog åimperan mot illamående och somnade runt kl 24.vaknade sen kl 5 på morron och mådde illa så gick ner för att ta en till magmedicin. känner hur det börjar svartna för ögonen och innan jag hinner sätta mig ner så svimmar jag av. vaknar sen på köksgolvet med devin sittandes brevid. fick nog ett blodsocker fall för jag åt typ bara en panpizza dan före. tog mej upp till sovrummet för åke hade nyss åkt och jobbat. sov till kl 9,30 när åke väckte mig.

vi var tvugna att åka till valbo och höpa ett par sista julklappar och så kom jennie dit. hon handlade ett par julklappar innan vi åkte hem efter 2 tim. åt i valbo och sen sov jag på em ett par timmar för var alldelles groggy i kroppen. in till grannen på kvällen med julklapp åt lilla prinsessan Mirabelle 6 mån. fick en ny burk hemlagad senap av hennes pappa som han gör själv. enda senapen som jag verkligen tycker år riktigt god. bara komma in och fylla på när den är slut sa han. de är underbara dessa grannar. kag fick antagligen en lindrig hjärnskakning för sen somnade jag kl 22 och sov djupt till kl 10 på julafton.hade spelat lite bingolotto och vann 100 kr iaf och ätit lite julmat. mådde riktigt hyfsat när jag vaknade förutom huvudvärken.min pappa var hit med sandras julklapp och en aladin choklask åt mig. han fick sin julklapp från sandra och tog med sig brorsans barbs julklappar för de var ju hos syrran allihopa. tur att vi bara var hos calle och jennie för mitt huvud har inte pallat med alla dessa barn som tjoar.

åt gott till halle anka. det var calle som gjort all julmaten och det var jättegott. skinkan hade åke gjort . sen spelade dem familjegeni med barnrågor och åke vann. det var svåra frågor så man undrar hur vuxenfrågorna var. hade kul åt sandra för hur vi än gav henne jätte enkla ledtrådar så kunde hon inte vissa lätta frågor.hon var nog för trött för de hade somnat sent hos pojkvännen som fyllde år dan före julafton, de sov där i natt och nu inatt vet jag inte ännu. hon hör väl av sig.

idag har vi bara slappat på soffan och kollat på tv.åt julmat till lunch. var en prommis med devin då det började blåsa och nu blåser det rejält. men0,4 - och det snöar som tur var inte. skulle bli rejält oväder söderut. vi som bor i sandviken har klarat oss de flesta år från snölaos då det brukar vara söderut och norrut som drabbas värst.

nä nu vlir det en dysch för åke tar sista vändan innan stenhuggaren av camilla läckberg börjar. julmust och dhoklad på menyn.

sköt om er i snöovädret.
ha en fortsatt trevlig helg.
kramizzar