torsdag 3 december 2009

frusen,

nu märks det att vintern är på väg. inatt var det 10- ute.devin hade roat sig ordentligt i natt. när åke klev upp i morse såg han att dörren till tvättstugan stod öppen. antingen har han öppnat den sjäjv eller så har nån av oss inte stäng igen dörren ordentligt. sandra hade hängt sin jacka därinne. den hade han dragit ner och plockat ut allt ur hennes fickor på golvet. inget var sönder.papperskorgen var tömd på golvet och påsarna jag sorterar plast,tidningar mm var utslängda på golvet. själv låg han i korgen och såg oskyldig ut. vaknade av att jennie ringde och väckte oss. hon ville att åke skulle komma över med ett par saker hon glömt här hemma. sandra sov över första timmen och hade sen håltimme till halv tolv. åke skjutsade henne samtidigt som han åkte till jennie. jag donade lite här hemma. när han kom hem hade han 2 st pizzor med sig som jennie bjöd på. mumsigt, slapp laga lunch. vi fick även en hög.smal furubyrå och en laserskrivare till datorn som de skulle slänga annars. ska bara köpa patron till skrivaren. har en vanlig skrivare som jag iaf skulle köpa ny patron till.

var ut en sväng med devin vid fyra snåret. det var så kallt så det kändes som rumpan och låren var djupfrysta. men skönt att röra på sig. devin har fått för sig att han skall ut vid 10 tiden på kvällen numera. förr har han gått sista vändan vid 7 tiden.

är så trött för det är svårt att sova när åke ligger och snarkar eller hostar hela natten. det är exakt 2 mån sen han var förkyld sist. han som knappt varit förkyld de senaste 7 åren. han får inte ta sprutan mot svininfluensan förrän nästa vecka. men han är ledig idag och ska jobba i morrn och i helgen.

nu ska jag ta och vika tvätt och sen blir det soffan för jag blir så trött nu när jag har känning av astman.

var rädda om varandra.
kramizzar