onsdag 22 september 2010

hösten är här på allvar.

jag kan börja berätta att igår var vi och klippte ner devin. så nu är han fin.när vi skulle gå ut ur zoo butiken där han klipper sej. kommer det in en kille med en amris som var lika nedklippt som devin fast han hade hår på huvudet och på öronen. de var dessutom samma färg. första gången jag såg en annan amris som var lika nedklippt som devin.han var smalare oxå. vet ej hur gammal han var. devin vägde 18 kg när vi vägde honom på zoo igår. han ska väga ca 15-16 kg så vi får fortsätta banta ner honom som vi gjort sen 3 mån. nu ska vi utöka em.promenaden så jag hoppas han gått ner 1 kg iaf i början av jan. när han ska klippas igen.idag var vi ute 1 timme och gick i det vackra höstvädret. på fm idag tog jag det bara lugnt och plockade lite här hemma. sandra klippte äntligen mitt hår så nu ser man ut som folk i håret. nyss vart och handlat mat till helgen för åke jobbar heldag fredag och lördag så han måste ha matlåda med sig. sen åt jag upp min kebab nyss som jag inte orkade äta upp hela igår. ska snart slänga i en maskin tvätt.han har fortfarande inte kommit med bänken som han lovade. kan ju inte tvätta förrän efter kl 16 om han kommer när maskinen går och ska koppla in 2 sladdar i avloppet till bänken.kan ju inte sitta hemma hela dagarna eftersom de inte går in med huvudnyckel när man har hund. men de kan ju ringa före för de har både hem.nr och mobil.nr. igår kväll somnade jag som vanligt på soffan. åke väckte mig när han klev upp kl 3.45 för han skulle börja jobba kl 5.
devin låg brevid mej och snarkade ljudligt.vi sov så skönt. sen väkte åke mig kl 10 i morse. han är kvällstrött när han börjar tidigt på morgnarna och slutar kl 9-10 på fm. jobbar så vissa veckor och vissa veckor heldag samt var tredje helg.
nu ska jag ta det lugnt ikväll framför tvn och som vanligt kommer jag väl inte i säng förrän runt kl 2. är så pigg på kvällarna fast jag bara sover max5-6 tim per dag och är ute och går mycket och tränar 2ggr i veckan.

ha de bra och var rädda om varandra.
kramizzar.
bloggare som njuter av livet