måndag 4 maj 2009

Ludwig har somnat in nu.

igår tog jag ut honom ur buren vid kl 17 och upptäckte att han var total förlamad och ej kontaktbar. lade mig på sängen i datarummet med honom på bröstet medans jag tittade på tv. ville att han skulle få det så bra som möjligt den sista tiden. vi låg så till kl 23.20 då han drog sitt sista andetag. jag var upp emellanåt och då låg han på sängen. nu ligger han begravd i vår trädgård. nu ska jag ta in min andra kanin wilmer som är en Löwen på 2 år.
idag har jag vart på gävle sjukhus från kl 13-15.30. först gjorde jag ett EMG på neurologen för att kolla musklerna i hö.arm och ben. gjorde ont när de stack nålar rakt in i muskeln. får svar om nån vecka. sen återbesök på urologen efter op. jag gjorde i nov-08. allt var bra. tog 15.35 bussen hem från gävle,den var överfull så fick stå i 30 min. kommer till resecentrum 2 min över 16 så då missade jag bussen hem och fick vänta på nästa som gick kl 16.30. sååå less.

när jag kom hem så åt jag mat för jag hade inte hunnit äta lunch innan jag åkte. slappade framför tvn ett tag innan det var dags att gå ut med devin. nu är jag helt slut i kroppen och mentalt så nu ska jag koppla av framför tvn och kolla på cityakuten.
ha det bra och sköt om er.
kramizzar.