lördag 15 november 2008

höstmörker

ja nu blir det mörkt tidigt ute, redan kl 15 känns det som att det är kväll.tog sovmorgon idag och sov till kl 10.30 såååå skönt. tom gubben sov till kl 10. tur att vovven är morgontrött. drack kaffe och läste tidningen innan jag utfodrade kaninerna. vovven var gubben ut med. sen var det dags att bädda. ta reda på massa rentvätt och laga mat. det blev kallops så det tog tid att göra iordning. nyss ätit lunch. var ut med vovven en sväng klö halv 3 och det behövdes så man fick frisk luft och piggnade till. jag passade även på att vara en snäll mamma idag och städade sandras rum+ garderob där allt låg huller om buller. hennes polkvän fick åka in på akuten igen för buksmärtor. han har legat inne flera ggr sen i aug. sist var det fre-mån. hon satt där från kl 11 på fm till kl 22 på kvällen med hans mamma. han har eget rum så då får hon vara där. vet ej när hon kommer hem ikväll. hoppas de snart hittar felet på honom. men på gävlesjukhus kan man ju inte förvänta sej nån bra vård om man har otur. själv har jag rn jätte bra läkare där på KK som gör allt för att hjälpa mig inom andra områden som han inte skulle behöva.

idag blir det att mysa framför tvn ikväll med tända ljus. längtar redan till julen. har gjort en op. i onsdags som gick bra. de satt en kateter via magen till urinblåsan för det vart tvärstopp i mitt smala urinrör. denna kateter ska bara sitta till den 25 nov då de ska op. och vidga urinröret. känns lite konstigt att inte gå på toa och kissa. påsen sitter med kardborrband på låret. nackdelen är att den ramlar ner för benet när den blir för tung. lite krångligt att duscha och trist att bara kunna gå i joggingbrallor.den 24 nov ska jag till smärtmott. på ackademiska i uppsala. hoppas de kan hjälpa mej mer än vad de gjort här på HC i sandviken. det börjar iaf att röra på sej efter 10 år av smärta utan specialist hjälp. nu har jag rätt läkare iaf.

nä nu säger katten ifrån om att sitta här för hon ligger tvärs över tangentbordet och vill att jag ska gosa med henne istället.

ha en trevlig helg och sköt om er.
krammizzar