onsdag 25 november 2009

hatar personer som anklagar folk utan anledning

igår kväll blev jag osams med x och det slutade med att x blockade mig.vad det handlar om är personligt så det tänker jag inte skriva om här. men det va bara struntsaker. idag skrev x ett mejl till mig och bad om ursäkt. men den tänker jag inte godta denna gång för det är 3:e gången detta händer och sist varade det 1 år med många hårda ord från oss båda. blev vänner igen. men kan ej vara vän med en persom som tolkar allt jag skriver negativt och känner sig pågoppad av det jag skriver, nu är det mitt fel att x mår piss igen. kan jag rå för att hon ljuger om vissa saker som jag då kollar upp och upptäcker att det inte är sant. jag gillar ärliga människor och som törs stå för sina åsikter. jag står för det jag säger och skriver. är det så att nån känner sig påhoppad så behöver de inte läsa min blogg. jag skriver vad jag tycker och tänker och jag lämnar inte ut några namn.nu har jag raderat ut denna person i mitt liv. lägger energin på min underbara familj.syskon och mina riktiga vänner både här hemma och alla på msn och facebook.vet att x läser detta och upptäcker att hon förlorat yttreligare en vän. vad jag vet har hon knappt några vänner har hon själv sagt.

idag vaknade jag kl 11 till ytterligare en grådaskig dag. drack kaffe och utfodrade mina djur och kollade på filmen svensson svensson på tv. det är en rolig serie. älskar dessa svenska komedier. gubben är fanatiker av jönssonligan som han tittar på tv just nu. han fick alla filmerna i en box av dottern och mig förra året i julklapp.ska ta och sätta upp lite advent ljustakar och stjärnor nu när det är första advent på söndag. men nog skulle det vara fint med snö. men enligt tidningen igår så får vi nog räkna med en grön jul.vintrarna blir bara mildare. för min del spelar det ingen roll, men lite snö och några minusgrader får det gärna vara. hoppas iaf att det blir så pass kallt att de kan preparera skidbackarna så att alla skid-bräd åkare kan åka.

snart ska jag laga lite lunch och vika tvätt som vanligt när man vart på prommis med devin. borde åka och köpa en dvd skiva så jag kan bränna ner dem på skiva och lägga in lite nya kort här.
nä dags att göra lite nytta här hemma.
ha en bra dag och sköt om er.
kramizzar