onsdag 29 juli 2009

längesen man bloggade

ja det har gått ett tag sen jag skrev sist. men det blir så nu på sommaren då man är ute när solen tittar fram. nu har vi haft bra väder ett tag. gubben och yngsta dottern laserade våra utemöbler i förrgår så då tjänade dottern 200 kr så hon får lite pengar med sej till stockholm på fredag. ska dit med kompisar. hon får ju tyvärr inget studiebidrag över sommaren och inget sommarjobb så hon får göra lite grejer här hemma för att få 1050 kr ändå i månaden. jag var till läkaren igen akut i måndags eftersom handen blivit sämre och är konstant bortdomnad. antagligen nåt i kläm och fler ärrbildningar så denna läkare skrev remiss till handkirurgen dit det säkert är ett års väntetid. kunde inte lova att de kan göra nåt åt dessa besvär men vill ändå att de kollar upp handen.
ska till min SG på måndag för migränen och då ska han kolla min hand oxå. ska bli spännande nu när de flyttat mottagningen till Göransson Arena där det kommer att jobba både massörer,kiropraktorer. specialistläkare mm. de kommer att vara ett team på 30 personer. kommer att ta in världstjärnor för behandling där oxå. få se vad han säger om handen. han kan nog lindra värken med akupunktur iaf.
annars har vi mest vart hemma. blivit långpromenader i skogen med devin på kvällen. gubben jobbade 5-8 på morron mån o tis. sen ledig ons o tors. sååå skönt.
var meningen att vi skulle åka in på sommarkväll i gävle och kolla på alcazar nu kl 21 men vi är för trötta.
nu ska grannen med de skällande hundarna flytta och då flyttar dem andra i lägenheten brevid oss oxå till samma hus som de andra eftersom de umgås dagligen så nu bor det bra vi och dem i B kvar. i A har de vart och flyttat in en massa kartonger och möbler för 3 v sen. men det bor ingen där,men deras bil står i garaget. mysko.
nu ska jag kolla på Hunter på ettans kanal,fördeken är att man slipper reklamen.
sköt om er och ta väl hand om varandra.
krammizzar