torsdag 26 mars 2009

soligt igen

igår vart det inget bloggande för jag hade svårt att sitta vid datorn pga värk i ländryggen och nacken. jag sov till kl 10.30 då äldsta dottern ringde och väckte mig. gubben hade vart hem på rast och gått ut med devin. gick ner och fikade och läste tidningen innan jag utfodrade kaninerna. kollade på desperate houswifes som jag spelat in. tog reda på en stor hög med tvätt och plockade ur diskmaskinen. åt en snabblunch bestående av rester. sen tog jag ut devin på en prommis. när jag kom hem så färgade yngsta dottern håret på mig så nu är man svarthårig. hon ska få klippa mig sen oxå eftersom hon är duktig på det. glodde på tv medans färgen satt i. när gubben slutade kl 17.30 så åkte vi och handlade så nu har man mat nån vecka till. det blev en del godis oxå som vanligt. köpte ett par nys leggings på en gång. sen drack vi kaffe och tittade på tv dvs. jag tittade på tv och gubben och devin sov som vanligt i soffan. börjar bli van med det för då kan jag titta på vad jag vill. gick och lade mig kl 2.
vaknade kl 9 i morse och blev glad när man såg att det var finväder ute. gav devin mat och sen tog vi en prommis. när jag kom hem så åt jag frukost och läste tidningen som vanligt. utfodrade kaninerna. bäddade och plockade undan lite grejer som vissa personer slänger igrån sej överallt. hatar när det ligger massa saker överallt där de inte ska ligga. nu är det dags för lunch och sen vid 2 snåret ut med devin innan gubben kommer hem kl 14.30. slutar tidigt för engångsskull.
vet ej vad som händer resten av dagen. svårt att göra så mycket dessa dagar när värken är som värst. men jag ska iaf njuta av solen.
ha det bra i cyberrymden och sköt om er.
kramizzar