lördag 19 december 2009

kallt

nu känns det att kylan kommit -15 idag. hann inte blogga igår för det var fullt upp hela dagen. var meningen att vi skulle åka och handla på förmiddagen. men eftersom sandras pojkvän sover här så vill jag inte lämna honom ensam de timmar sandra var i skolan. kom iväg först kl halv 2. var på Ö&B, Dollarstore och Maxi ica samt Granngården och köpte djurmat. vi handlade julmat och så blev det 5 julklappar oxå. blir inga dyra julklappar i år.när vi var klara åkte vi till mc donalds och köpte mat för vi var så hungriga och klockan var nästan halv fem. som tur var hade sandra vart ut med devin. åt och kollade på tv när vi kom hem. var så trött i ryggen och huvudet. det var ju fredag och hur mycket folk som helst i affärerna. hatar när de står mitt i gångarna och pratar med andra och inte flyttar sig när man kommer och ska fram. resten av kvällen hade vi fredagsmys med chips,dipp,julmust och bullar.
gick ut med devin kl 22 och då var det -17 ute. trodde att ansiktet skulle frysa till is.men klär man på sig så är det skönt med en promenad.

idag har jag suttit här en stund samt vikt lite tvätt. åke gräddar pannkakor för sandra har beställt det idag och jag hatar att grädda pannkakor. men gott är det med grädde och jordgubbssylt. synd att man blir hungrig efter ett tag eftersom det bara är bukfylla. när jag ätit ska jag gå en prommis med devin ,för sen åker vi på bandy SAIK-Hammarby. det var nästan slutsålt på biljetter så det blir bra med folk. bäst är att man slipper frysa iaf. sandra och pojkvännen ska koka knäck medans. själv ska jag göra ischoklad i veckan.sen ikväll blir det lugnt och skönt i soffan under en filt med älsklingarna.
ha det bra och sköt om er.
kramizzar