söndag 27 december 2009

fortfarande snö och kallt.

igår var min äldsta syster,hennes man och yngsta dotter och min mamma hit på lite eftermiddags kaffe.var meningeb att min bror med familj skulle komma oxå, men vart nåt strul med centrallåset i bilen så nyckeln fastnade så nu måste han skruva isär hela dörren för att få ur nyckeln. ja ja ,men de får komma en annan dag lika så lillsyrran och hennes sambo. blir så trångt annars. devin uppförde sig exemplariskt och hoppade inte när de kom och när han försökte hitta en plats i sofan sa de vänligt åt honom att gå ner och han lydde på en gång. det är bara oss han inte vill lyda första gången. vet att han ska vara duktig när vi har gäster eller åker bort med honom.syrrans jänta blev han förälaskad i för hon lekte med honom. han la sej under bordet och sov när vi fikade för han märkte att ingeb brydde sej om honom då. när de skulle åka satt han sej vid ytterdörren och ville följa med dem hem. ida och sandra tog deras bil och hämtade mamma så sandra fick åka en sväng med sin kusin som hon sällan träffar. de har olika kompisar. sandra har pojkvännen samt kompisar i gävle och några i årsunda.

hon åkte iväg till pojkvännen igår för de hade fått biljetter till hockey matchen Brynäs-Frölunda och sen sov de kvar hos honom. var hem nu och hämtade mera kläder så får se när hon kommer hem. sååå ovant utan henne hemma. åke är ledig till 4 jan. så det är skönt. idag har jag vikt en massa tvätt och gått en långprommis med devin. kallt ute ,men skönt om man klär sej varmt.fick ju en julklapp från lille Gabriel som är syrrans barnbarn på 1 år och snart 0 mån. hans första dagis kort i en fin ram.

vi har även köpt en spikmatta att ligga på. obehagligt första minuterna,men vad underbart skönt sen när man får en slags varm behaglig känsla i kroppen och helt avslappnad. den hjälper till att hålla smärtan på behaglig nivå bla. man ser rejält komisk ut på ryggen efteråt. men ni som inte provat,gör det för även om man inte har värk så slappnar man av från stress mm.

nu lagar åke tex mex hamburgare som vi ska äta och chocka magen efter all julmat. sen blir det tv resten av kvällen med älsklingarna i soffan.

ha det bra i kylan och sköt om er.

kramizzar.