torsdag 10 december 2009

fortfarande ingen snö.

vaknade till ett lika grått och trist väder som vanligt.man blir så trött när det är så här ute och blir mörkt fort. idag har jag städat lite och vikt resten av tvätten jag hade. men nu blir det ny tvätt när jag tvättar i morrn igen.fått 4 mejl från en person som påstår vara en vän till mig. hon påstår att hon är fast i nigeria utan pengar och ber att få låna 2000 euro så hon kan ta sig hem. hur dum kan denna person vara. jag vet att min vän är i sverige och att det är nån som utger sig för att vara denna vän. har nu fått reda på att en till av mina vänner oxå fått ett likadant mejl från denna personen. det är tydligen enkelt att komma åt andras email adresser och utge sig för att vara den personen som äger adressen. funderar nu på att byta e-mail adress efter detta.

annars har dagen flutit på som vanligt. lagat mat och gått en långpromenad med devin på eftermiddan. suttit här vid datorn och chattat med en kompis på msn och fördrivit tiden. drack kaffe med åke när han kom hem vid 6 snåret. har nyss gett kaninerna mat och kammat igenom grabben som hade fullt med tovor. börjar bli gammal 7 år och fuskar med tvättningen. han är den kanin som levt längst av alla vi haft genom åren. han har haft en del krämpor de sista åren men blivit frisk från dem. så länge han äter och har livsgnistan kvar så får han leva trots att han har svårt att stödja på ena frambenet till och från. men verkar inte lida av det och rör sig ändå.

devin är en miljomedveten hund för han går omkring och drar ut kontakterna i vägguttagen. nog för att man inte ska slösa på el,men man måste ju ha lite belysning tänd iaf. *ler*.

nu ska jag gå och duscha innan det blir dags att slappa i soffan med älsklingarna.

ha det bra och var rädda om varandra

kramizzar.