fredag 26 december 2008

sorglig julafton.

varför ska livet va så orättvist. varför måste så många dö unga. fick reda på att de hittat min kusin död i sin lägenhet på julaftonen,han var bara 45 år. han hade troligen vart död sen i torsdags förra veckan. varför han dog får man väl reda på efter obduktionen. vi hade bara setts för 5 år sen på min farmors 90 års kalas och då hade det gått 30 år. han har bott lite varstans dessa år. men min syster och hans syster håller kontakten. det var hon som sms:ade syrran på julafton. så det vart ingen munter julafton innerst inne för oss alla. blir väl begravning sen som man lär gå på. nu har jag mist 3 unga släktingar på 45,57 och 66 år på 5 månader. nu hoppas jag det dröjer ett bra tag och att 2009 blir ett bra år. nu har min farmor som nyss fyllt 95 år mist både sin son och ett barnbarn. hon är senil ibland men förstod att det var hennes son som var död när hon var på hans begravning. jag var inte där då jag vart på begravning 3 v tidigare. får väl se hur länge hon lever. men det går fort utför med henne,men hon är iaf gammal.


har nyss vart hos min systers familj och mina föräldrar och ätit mat. vi fick älgkött med potatis,gräddsås och grönsaker. skönt att slippa julmaten som man redan tröttnar på.

annars har det vart lugnt eftersom gubben jobbat hela julhelgen. vi firade med barnen och svärsonen på julaftonen. så lugnt och skönt.

tyvärr så missade vi den tradionella annandagsbandyn eftersom gubben jobbade. men de vann iaf med 8-7 mot broberg.


nu blir det soffan med älskling och choklad mm samt gosa med vovven.


sköt om er och ta väl hand om varandra.

det smakar ju plast av granen de satt in och satt massa ljus i.