fredag 22 maj 2009

vilken tråkig vecka med detta konstiga väder.

ja denna vecka har jag inte gjort nåt särskilt. donat här hemma.tagit prommisar med devin. solat på altan när solen behagat komma fram. igår var vi till Jula och handlade lite,de har öppnat i gävle nu och biltema oxå. på vägen passade vi på att gå in i nya djuraffärn i valbo och köpa nytt flexkoppel till devin för vårt gamla gick sönder under promenaden på onsdag em. köpte 2 ben och hundkex oxå. sandra säger att han är bortskämd för han har en stor plastback med olika sorters godsaker i. satt sen på altan en stund och drack kaffe innan vi började städa ur massa skåp och lådor. jisses vad skräp man hade liggande som man inte hade nått nytta av.nu är gubben på återvinningen och slänger allt skräp som vi hade i förrådsboden.

igår kväll tittade vi sedan på nya Wallander filmen Hämnden och det var en av de bästa filmerna jag sett av dem. såg även nya Indiana Jones som oxå var den bästa hittills.

det var meningen att vi ska grilla med jennie och calle i helgen så jag hoppas på finväder nåndag.gubben jobbar lördag,söndag men slutar kl 14.

ja nu ska jag gå och kolla vad devin gör för sattyg nere.

ha det så bra.

sköt om er och var rädda om varandra.

Devin kollar vad grann hundarna har för sig.