lördag 27 februari 2010

melodifestival ikväll.

idag tog jag sovmorgon trots att åke jobbade och det var min tur att ta ut devin på morgonen. hade satt kl på 10 men vaknade kl 11.25. måste stängt av klockan och somnat om. när jag kommer ner sover devin i sin korg. vi tog en lång skön promenad i det underbara vädret som äntligen är bara 0 gradigt. kom hem och åt frukost och läste tidningen när kaninerna fått mat. sen ringde åke och sa att maten ikväll hos jennie o calle blir en annan helg för hon hade så mycket pluggande att ta ikapp. lyckades hitta mat i frysen så nu blir det tex mex kyckling och nudlar. sandra vart glad igår på krogen. paradise hotel gänget var där och en av de snygga killarna vinkade dit sandra och bjöd henne på ett glas vin och så skålade hon tillsammans med resten av det gänget.killen sa att hon var snygg. hennes tjejkompisar blev förstås avundsjuka och det kan man ju förstå.inte hade nån annan sån tur när man var yngre.
jo jag träffade Gyllene Tider när jag var 15 år för en kompis kände dem. har kort på dem från hotellet.och ted åström på en skoldans på gymnasiet. annars har jag vart hemma hela dagen pga denna migrän som kommer och går. ska till läkaren på torsdag och få recept på migrän nässpray så man är bra några timmar iaf. ikväll är det melodifestivalen igen och då blir det mys med älsklingarna i soffan som vanligt. åke somnar nog tidigt för han började jobba kl 4 i morse till kl 15 idag och ska ut i morrn igen kl 6.30 till kl 15. sen har han långa dar nästa vecka innan hans korta vecka på 4 tim. jobb om dagen på morron börjar. skulle egentligen ha vart och firat min brors fru idag som fyller år. hon är från filipinerna och de flesta av hennes vänner är från thailand. när de sätter ifång att prata högt i mun på varandra på sitt eget språk är det som att vara i en hönsgård. mitt huvud pallar inte för det idag. alla har bott i sverige många år och pratar svenska , men ibland pratar de på sitt språk. otroligt snälla folk och väluppfostrade barn. men det är alla thailändare säger de som vart där nere.
sandras kompis är där nere nu sen 1 v och har en vecka kvar. blir så avis när det är varmt och skönt där nere och snö och kyla här.

ha en trevlig kväll och var rädda om varandra.
kramizzar