fredag 25 september 2009

fredag igen

nu har det gått en vecka igen. ush vad tiden går fort. om 3 mån är det jul. nu börjar kylan komma smygande på kvällarna då man har vantar på sig när man går ut med hunden. tänk att en nosgrimma kan förändra sååå mycket. våra promenader är ljuvliga nu när han trippar bredvid en och går förbi alla hundar vi möter utan att reagera, om det inte är nån kompis han vill hälsa på. i natt var han odräglig. somnade inte förrän kl 4 i morse. han satt och skällde nere som han aldrig gjort förr på nätterna. när jag kom ner lade han sig intill mig och skulle bli kliad. sen gick jag upp och efter en stund började han igen. var ju tvungen att gå ner så han inte väckter grannarna. han har fått sån klåda så vi har duschat honom med ohyreshampo och gett han medicin mot kvalster som jag hade kvar. han har troligen mjällkvalster och fäller hår. ska klippa ner honom här i oktober igen.
i tisdags var jag till KK på sjukhuset och cystan jag hade på hö. äggstock har försvunnit av sej själv. tänk att nåt positivt kan hända oxå. förra cystan på samma äggstock var 6x8 cm när de tog bort den och livmodern i juni-07. annars är det hyfsat här hemma. jag är frisk men dottern hostar så hon knappt vet vad hon heter sen 3 v. började med förkylning men mycket lindrig så hon var hemma sammanlagt 3 dar på 2v. var till HC i onsdags och de sa att hon kan ha haft svininfluensan lindrigt. fick hostmedicin nu. vart hemma ett par dagar nu,men gick till skolan idag då hon var pigg. efter 1 timme ringer hon och ber maken hämta henne för hon fick inte vara kvar i skolan för rektorn som kom när de filmade och när han hörde henne hosta så skickade han hem henne. nu har maken hostat sen igår så jag hoppas jag klarar mej tills v 43 då riskgruppen ska vacineras. jag tillhör den pga astma och nedsatt immunförsvar.
nu har vi nyss tittat på wallanders nya film cellisten och den var bra. har även hyrt de 2 nya filmerna med johan falk insatsstyrkan och blodsbröder som vi ska kolla på i morrn.
nu ska jag kolla på tv en stund innan det är läggdags. hoppas devin sköter sig inatt.
ha det bra och sköt om er.
kramizzar.