måndag 18 januari 2010

nu är jag tillbaka igen. har vart ute på en långpromenad med devin tillsammans med en granne och deras hund. sen så åt jag en sen lunch och kollade på tv medans. sitter och pratar med en kompis på msn just nu. ska väl fixa kaffe åt åke tills han kommer hem från jobbet. ska hänga en maskin tvätt som vanligt. väntar fortfarande på att de ska komma och laga tumlaren. får väl ringa imorrn.
ha det så bra och var rädda om varandra.
tjille vippen.....

måndag igen.


hej alla mina goa vänner.tyvärr hann jag inte skriva mer igår för dottern lade beslag på tangentbordet resten av dagen och kvällen.maken ska gå in på Rusta på vägen hem från jobbet och köpa ett nytt åt henne så vi slipper detta krångel. ja resten av dagen igår gjorde vi inget speciellt. var och handlade lite mat så maken får matlåda ett par dagar nu när han jobbar heldagar. såå trist när han inte har nån rast att komma hem och äta på. jag hatar att äta ensam. kollade sen på filmen vapenbröder med johan falk som jag älskar dessa filmer, såg dem på dvd i höstas. käkade popcorn,choklad och drack cocacola.det och energidrycker och kaffe är min stora passion. tur att man inte behöver oroa sig för vikten eftersom jag är underviktig. sen nattade jag kudden kl 1,15 och sov till kl 9.45 i morse.

har vart ute med devin en sväng och matat mina djur och även läst mina mejl. nu ska jag ta reda på lite rentvätt och bädda sängen. måste även ringa HC och beställa påfyllning av några mediciner. ska gå ner och kolla vad devin gör och äta lite gröt. katten ligger här framför tangentbordet som vanligt så ska väl gosa lite med henne innan jag går ner.hon gillar inte att vara nere så mycket för devin vill bara leka med henne hela tiden.
ha en bra eftermiddag så hörs vi i kväll.
kramizzar