onsdag 16 september 2009

höstrusk

ja idag är det höstväder ute. blåsigt och småregnigt. jag tycker samtidigt att hösten är en mysig årstid när man får klä på sig en tjock jacka när man går ut och tända värmeljus när man myser i soffan på kvällarna. gillar även dessa vackra färger på löven som faller ner på marken. bäst av allt är att bandysäsongen börjar och att man kan sitta inne i en hall och kolla på matcherna istället för att stå ute och frysa. dessutom bättre bandy när det alltid är perfekt is.
idag var maken ledig så jag sov till kl 10.30. sen drack jag kaffe innan vi åkte och handlade lite. när vi kom hem gick jag ut med devin medans maken fixade lunch. jag har även hunnit städa ur 2 kaninburar så nu värker ryggen och axlarna. tur att man ska till SG på fredag och få behandling. får mystiska nässelutslag fulla armarna när jag gör rent åt kaninerna trots att jag använder handskar. misstänker att det är höet eftersom jag har hö snuva. men det är även så att dessa nässelutslag blommar upp på hela kroppen då och då. testat olika saker det kan vara, men ibland tål jag dessa saker och ibland inte. läkaren säger att det kan bero på inre stress pga min svåra värk. det går över med en allergitablett. men det kliar ju så infernaliskt så man kan bli tokig.
nu blir det kaffe och bullar när maken kommer hem för han åkte och hämtade dottern på skolan. hon orkade inte vänta på bussen. till råga på allt börjar jag bli smått förkyld. dottern har hostat en vecka. hoppas jag inte blir sjuk. ska vaccineras mot svininfluensan v 41 eftersom jag tillhör riskgruppen. har astma och nedsatt imunförsvar.
ha det bra och sköt om er där ute.
kramizzar.