lördag 5 december 2009

sååå himla trött.

jag har blivit så vansinigt trött de sista dagarna. spelar ingen roll hur mycket jag sover. energidrycker och kaffe håller mig vaken på dagarna. på kvällarna piggnar jag till och somnar sällan före kl 2.kan vara värken i min kropp som gör mig trött och detta tjafsande med x. hon har som tur är inte skrivit några fler mejl. igår var vi och handlade vid lunchtid och skjutsade jennie till systembolaget. sen hem och drack kaffe och kollade på tv innan jag tog en prommis vid 4 tiden med devin för då hade vi alla 3 somnat i soffan. piggnade till efter promenaden och åke höll på med mat när jag kom hem. slängde i en maskin tvätt och dukade. det smakade gott med mat då jag bara käkat frukost. satt lite vid datorn , men var så trött i ryggen så jag slappade i soffan.

när jag hade slängt in all tvätt i torktumlaren och slagit på den så började den dunka som ett tröskvärk. det var bara att hänga all tvätt. hatar att hänga badlakan för de blir stela som sandpapper trots sköljmedel. tur att man hyr tvättpelaren av sandvikenhus så när den går sönder kommer de hit och lagar den eller byter ut den gratis om den inte går att laga. samma sak med diskmaskinen. så nu får jag ringa på måndag så de får komma hit och kolla den. vi snurrade på trumman i den och det är den som dånar. sen på kvällen såg vi på flickan som lekte med elden. den var otroligt bra. har sett män som hatar kvinnor men den var lite seg tycker jag. ska se luftslottet som sprängdes oxå när den kommer på dvd. den fick inga bra recensioner, men har man sett de 2 första vill man se den sista oxå. somnade på soffan och när jag gick upp och la mig kl 3 så klev åke upp för att åka och jobba till kl 4.

sov till kl 10.40. tur att devin var ut sent igår kväll så han kunde hålla sig. gick direkt ut med honom.sen var det kaffe och läsa tidningen innan jag gav resten av djuren mat.sen har jag legat på soffan tills åke kom hem kl halv 4 då vi drack kaffe.

nu sitter jag här och ska snart gå ut med devin och sen blir det mat. åt upp maten som var kvar sen igår för nån timme sen.
sen blir det dags att vika tvätt och vara social med åke innan han somnar på soffan tidigt för han ska börja jobba kl 5.30 i morrn igen.

ha det bra och var rädda om varandra
kramizzar