onsdag 27 maj 2009

jäkla pollen allergi.

nu är jag så less på denna allergi. kan knappt gå ut förrän jag känner av astman. jag är känslig för pollen och alla dessa doftande buskar som syrener mm. älskar att promenera ute med devin när det är så fint väder ute. men får sån andnöd så jag har alltid oxis med mej att ta och mobilen om det blir för jäkligt. när det är regn ute så mår jag bra. har iaf inte behövt besöka akuten ännu,peppar peppar....
har suttit på altan i korta perioder så jag har blivit brun i ansiktet iaf. i morrn ska vi åka till BILTEMA som öppnat i gävle och samtidigt passa på att handla mat på City Gross som oxå öppnat där brevid.
idag har jag vart en promenad med devin på em. sen har jag plockat lite här hemma. ska snart kolla på sjukhuset och sen greys anatomy på tv.
ja så det har inte hänt så mycket de här 2 dagarna. jag gör inte så mycket mer vissa dagar. gillar att vara hemma och ta det lugnt och umgås med grannen då och då.
i helgen blir det cruising och annat på lördag så då åker vi ner på stan och kollar. gubben ska sen med jobbet på invigningen av Göransson Arena med supe. det är kommunen som bjuder alla på swebuss som fick köra regionstrafiken nu när det blev ny upphandling. gubben har gått ner på 75% efter semestern så då blir han ledig mer. förlorar lite pengar, men det är värt att göra så när de har arbetsdagar nu på 12 tim borträknat raster på 3-4 tim som de ej får betalt för.
får kortare dagar och mer ledigt i veckorna.
på söndagen är det öppet hus och gratis på göransson arena med uppträdanden så då åker vi dit och sen blir det grilla med jennie och calle på kvällen.
ha det bra och var rädda om varandra.
kramissar.