fredag 20 mars 2009

fredag kväll.

ja nu har det gått en vecka till och vi närmar oss april. vårvädret håller i sig och det är underbart att promenera med devin nu när det är varmare och torrare ute. men han ska alltid traska i leran och vill inte torka tassarna sen så mina golv är inte särskilt rena på nedervåningen. idag har jag tagit det lugnt pga värken i nacken och ryggen. lagat mat och slängt i 2 maskiner tvätt. tog en promenad med devin 1 timme på em. sen låg vi på soffan båda två. jag tittade på tv och han sov gott i 3 tim. då skulle han ha mat och sen ut igen vid sex snåret. när vi kom hem utfodrade jag kaninerna och fixade kaffe tills gubben kom hem vid halv 7. tittade på tv och kl 20 så somnade han och devin på soffan så nu snarkar de ikapp.
ska kolla på nån film på tv4+ kl 22 och sen blir det väl sängen runt 1 tiden som vanligt. jag är kvällspigg och morgontrött. gubben tvärtom. men med dessa långa skift de har som busshaufför så är det inte så konstigt heller.
han hinner knappt hem på kvällarna så somnar han på soffan runt kl 21 ibland senare om han slutat i skaplig tid.
men efter 10 år så börjar jag vänja mig att vara själv ofta.glad att han har ett jobb i dessa tider när så många blir arbetslösa.
nä nu har jag inget mer att skriva om idag.
ha en trevlig kväll och var rädda om varandra.
kramizzar.