tisdag 17 november 2009

irriterrad.

idag vaknade jag i tid så vi tog en kort morgonprommis i skogen häromkring. när jag kom hem åt jag frukost och läste tidningen. såg då att ett av sandvikens privatägda sjukgymnastklinik stänger efter nyår pga de tappar 6000 patienter per år när landstingets avtal upphör. detta ställe har funnits i 30 år. helt bedrövligt, blir så arg när jag fortsätter läsa att landstingets sjukgymnaster inte är förberedda på att ta emot alla dessa extra patienter som kommer. de har inte ens anställt flera. hur ska dessa stackars sjukgymnaster hinna med ännu fler patienter när det redan nu är kö dit. vissa patienter kräver dessutom specialist träning som de inte har utbildning för. man undrar hur landstinget tänkt reda upp detta. för det blir kaos redan i jan. sa min SG. jag blir så förbannad när de tänker på bara pengar och inte på patienterna,men inget ovanligt inom landstinget. detta berör 17 st SG,naprapat och kiropraktor kliniker i hela länet.fasar för hur det blir för mig efter nyår.

sen när jag kommer upp och slår på datorn så funkar inte den heller. står att nätverkssladden inte är ansluten. kollar och ser att det är den visst det. ruckar på den för ibland är den glapp men inget händer. sen hör man devin göra sattyg nere i rummet. har tagit mina doftljus och tuggar på. tittar på tv en stund. går upp igen och kommer då på att jag kanske ska kolla modemet i dotterns rum. mycket riktigt så har sladden åkt ur där. så enkelt var det så nu funkar datorn igen.

idag ska jag ta och vika massa tvätt och gå en sväng med dammsugaren nere för det blir enormt med grus på golvet när devin drar in massa på tassarna. om jag orkar ska jag städa nån kaninbur oxå. men snart ska jag göra iordning lite lunch för jag börjar bli hungrig. sen är det bara att sätta igång och göra lite nytta innan gubben kommer hem runt kl 18. det är så långsamt när han jobbar hela dagarna för då kan man inte åka iväg och göra saker.

nu blev devin tyst så bäst att kolla vad han gör,för han är förjäklig på att göra hyss när han är ensam nere. är vi borta gör han inga hyss,då sover han. han vill helst att jag ska ligga i soffan och klia honom på magen hela dagarna. men det finns annat som måste göras oxå.
skriver mer i morrn då jag har fullt upp hela dagen då gubben är ledig

ha det så bra och var rädda om varandra
kramizzar