söndag 31 maj 2009

vilket härligt sommarväder

vilken härlig pingst det vart med underbart väder. igår lunch åkte gubben och jag ner på stan en sväng för det var sandvikendagarna och cruising på kvällen. kollade på många snygga jänkare och gick runt och träffade mina syskon mm. var så jobbigt att gå så vi köpte en varsin mjukglass och kollade på modevisning innan vi åkte hem och åt mat. man är inte så hungrig i värmen.
sen drog gubben iväg till invigningen av Göransson Arena med jobbet. de blev bjudna av kommun på supe och dricka. underbart mastigt sa han 5000 pers och det var inte ens trångt.
vi var dit idag när det var öppethus och vilket bygge. de har 3900 sittplatser och 700 ståplatser. satt man på läktaren såg personerna på golvet ut som barbiedockor. tar in 10000 pers vid konserter tex. så nu flyttar min sjukgymnast in där efter semestern till jernvallens multicenter med massörer, naprapater,specialistläkare mm under samma tak.
vi har mest njutit av värmen idag och nyss grillat med äldsta dottern och pojkvän. duschat och nu blir det kaffe och en dvd film Rallybrudar.
ha det bra och sköt om er.
krammizzar.