torsdag 18 december 2008

julstress.....

hej. nu var det ett tag sen sist jag skrev. men det har inte hänt nåt speciellt sen sist. dagarna är sej lika. samma gamla krämpor. bara vädret som ändras. var såååå fint ute när det snöade. det har väl kunnat få ligga kvar. men det sägs att det ska bli snö till julafton. julen blir lugn i år. det blir bara vi inom familjen + dotterns sambo här. åke jobbar hela julhelgen. trist. slutar kl 16 på julafton och juldan och kl 18 på annandagen så då missar vi den tradionella bandymatchen oxå. har fått reda på idag att jag tydligen har fibromyalgi. har ju gått med denna värk i 10 år snart och det dyker hela tiden upp nya problem. tur att man var till smärtläkaren i uppsala. nu blir det nya undersökningar,behandlingar och byte till andra mediciner efter jul.

de närmaste dagarna nu blir stressiga. ska på kalas på söndag sen den 23 när gubben får lön ska man iväg och handla julklappar och leverera dem. julmaten handlar vi nu på lördag så hinner jag göra iordning den nån dag före och frysa in det som går. ska även hinna julstäda lite.


men eftersom det blir bara vi här hemma och jag mår som jag gör nu och åke jobbar så blir det inte så noga. ska iaf julpynta lite.


mu slutar åke och han skulle köpa pizza på vägen hem för det är jag såååå sugen på.

sen blir det tv,bara den idiotiske grannen kan sluta borra. fattar inte varför de måste hålla på med sånt den här tiden när det är kväller. de har ju dessutom barn på 4 år som ska sova. de har hållt på såhär nu i snart 2 v. vet att de håller på att rusta,men de kan väl tänka sej för lite grann.


ha det så bra.

här ser ni en vovve som älskar att leka i snön.