söndag 15 november 2009

snart slut på helgen

ja nu är det söndag igen och det närmar sig 1:a advent med stormsteg. snart dags att leta fram ljusstakarna. fattas bara lite snö så det blir ljusare ute.eftersom gubben hade rast mellan kl 8-9 så tog han ut devin så jag sov till kl 11 då jag hörde honom gnälla nere. han hörde att dottrn med kompis var vakna och ville upp. när jag kom ner så har han lyckats få upp garderoben där vi har våra skor för annars tar han dem. 6 par skor stod på hallgolvet,men han gjorde inget när jag ställde tillbaka dem. käkade lite frukost och läste tidningen . sen gav jag de andra djuren mat. la mig på soffan en stund och kollade på tv innan det var dags för en prommis. vi var ute ca 40 min och han var helt svart när vi kom hem. det blev munkorgen för att torka honom riktigt ren. är det bara tassarna funkar det utan munkorg.

började med maten sedan som snart är klar. kött och potatis med grönsaker och sås. blir lite sen mat när gubben jobbar helg och inte är hemma förrän kl 14.30. drack kaffe när han kom hem för gillar inte att dricka det själv. när koffein abstinensen kommer så dricker jag en energidryck. nu när jag ätit ska vi kolla på den gamla serien svenska hjärtan som man köper med aftonbladet på helgerna. sista dvd:n idag så jag har 2 skivor att se för jag har inte hunnit se förra lördagens film.

sen blir det väl att vara lite social med gubben innan han somnar,han somnade kl 18.50 igår kväll. nu är maten klar så nu vill min mage ha mat.

sköt om er och var rädda om varandra.
kramizzar.