söndag 13 juni 2010

solen skiner idag.

idag vaknade jag och blev genast på strålande humör när jag såg att det slutat regna och solen sken. klev upp och fixade till mig innan jag gick ner och gav devin mat.sen tog vi en långpromenad för han var så rastlös när det blev bara korta promenader när det regnat så hemskt. han har varit så uttråkad och gjort massa rackartyg dessa dagar. betett sig som en trotsig barnunge. nu är han nöjd när han kan vara ute både på framsidan och baksidan. nyss ätt lunch själv för åke slutar kl 16 och sandra är i uppsala, där regnar det nu skrev hon på msn. saknar henne redan. så tyst när man inte hör hennes dunka dunka musik och pipande telefon när det kommer sms hela tiden. har suttit ute och läst en stund och slängt i en maskin tvätt. har tvätt att ta reda på .men det gör vi en annan dag.igår kväll kollade vi på tv eller snarare sagt jag för åke somnade som vanligt på soffan eftersom han klev upp tidigt och jobbade hela dagen. idag började han kl 9 så han är nog lite piggare i kväll.
har suttit lite på facebook som vanligt idag. nu ligger katten här på databordet bakom tangentbordet och sover såå gott.ska väl gå en prommis med devin senare framemot kl 16 och sen tar åke ut honom sista vändan. devin vill inte gärna gå så långt när det är för varmt ute så det blir längre på morron och kvällen.
annars händer det inte så mycket idag vad jag vet nu. men det kan ju ändra sig under dagen. tänker ta det lugnt i kväll och mysa med mina 2 älsklingar i soffan och kolla på tv.

ha en underbar söndag och var rädda om varandra
kramizzar.